Neab installation

fastighetsautomation för fastigheter och industrier

Behöver ni professionell hjälp med fastighetsautomation?  Välkommen till oss på NEAB Installation i Helsingborg – vi har lång erfarenhet inom fastighetsautomation! Vi är även återförsäljare av systemet BAS2, ett av marknadens mest lättanvända system för brukaren.

FASTIGHETSAUTOMATION

Är du intresserad av att minska dina kostnader samtidigt som du får ett ventilationssystem som är enkelt att använda och ger avsevärt bättre inomhusmiljö? Då kanske du är intresserad av att låta oss på NEAB Installation installera BAS2. Vi får ofta uppdrag att installera BAS2 i nybyggnationer och ombyggnationer av redan existerande fastigheter – för att kunden är ute efter den lösning som på sikt är mest lättanvänt och kostnadsoptimerat.


Så, är du på jakt efter ett ventilationsbolag som har stenkoll på allt inom ventilation, värme & kyla, tveka då inte att höra av dig till oss på NEAB Installation.

VI KAN FASTIGHETSAUTOMATION

Med många års erfarenhet inom fastighetsautomation med smarta lösningar kan vi erbjuda våra kunder ett komplett styrsystem för minskade driftkostnader & hög driftsäkerhet.

Vi är återförsäljare för BAS2 som är ett av marknadens mest lättanvända system för brukaren. BAS2 står för problemfri och kostnadseffektiv byggnadsautomation. Vi utför installationer både för nybyggnation i entreprenadform och ombyggnader av befintliga anläggningar. I en entreprenad gör vi hela jobbet från projektering, konstruktion, montage, installation, program och flödesbilder till helt färdig anläggning. 

Vi har under flera år samarbetat med Airson Engineering AB, som är specialiserade på renrumslösningar.